Om oss

Lång erfarenhet och stort engagemang

Wisel är en pålitlig samarbetspartner med lång erfarenhet och stor branschkompetens. Företaget är sprunget ur ett familjeägt företag som funnits i ett 40-tal år och har ett gediget renommé. Detta gör att företaget har en bred kunskapsbas med stort intresse för nya energisnåla trender och produkter.

Som ett första steg i vår ambition att arbeta med nya produkter och tekniker satsar Wisel nu på solceller där vi är med i hela kedjan från start till färdigt utförande när det gäller installationer av solceller för småhus samt stora fastigheter i samarbete med andra företag.

Wisel har ett bra och kontinuerligt samarbete med ett antal entreprenörer. Det är lika viktigt för privatpersoner att få det att fungera med alla servicearbeten vilket alltid har utgjort en del av företagets affärsidé. Vid behov har vi bra resurser i ett flertal kvalificerade medarbetare som vi kallar in när så behövs.

Har du frågor om våra tjänster eller produkter? Hör av dig!

Referenser

Pålitlig samarbetspartner bästa garantin för ett bra jobb

Wisel har lång erfarenhet och därmed naturligtvis ett flertal projekt att referera till.

Är det något speciellt projekt eller någon speciell erfarenhet ni skulle vilja ha en referens till, hör ni av er till Urban Widdgård som bäst nås på telefon 0705 – 77 32 61.

Personliga referenser lämnas enbart ut på begäran.

Samarbetspartners som gärna refereras till:

Kusthem ab (www.kusthem.se TA BORT PARENTESER)

Forsströms bygg & entreprenad AB (www.forsstromsbygg.se)

Bennys Byggservice i Stenungsund AB

Reco El AB (www.recoelab.se )