Smarta hem i Göteborg

Smarta hem

Behöver du hjälp med att hitta smarta och kostnadseffektiva el-, tele- eller datalösningar för ditt hem? Vi på Wisel har lång erfarenhet samt bred kompetens inom området, med ambitionen att alltid hitta den mest klimatsmarta och energisnåla lösningen. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag i hela Göteborg.

Smarta lösningar för ett smartare hem

Hos oss hittar du olika smarta produkter samt kreativa lösningar för ett smartare och effektivare hem. Vi kan hjälpa dig med:

  • Installation av olika belysningslösningar, både inomhus och utomhus.
  • Olika elinstallationer.
  • Vi utför och programmerar olika typer av fastighetsautomatik:
  • KNX-produkter som minskar energiförbrukningen och ökar din komfort.
  • Pumpautomatik.
  • Solceller är en senare trend som vi hoppat på, då den sparar dig energi och pengar, samt är mycket klimatsmart.

Vi skräddarsyr den lösning som passar ditt hem bäst, och kan både agera aktörer i större projekt och i mindre enskilda projekt. Tveka inte att höra av dig för ytterligare frågor kring våra produkter och tjänster.

Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt hem

Vare sig det gäller ett mindre eller ett större projekt så kan vi hjälpa dig. Vi fungerar gärna som bollplank och rådgivare om du inte riktigt vet vad det är du behöver för att uppnå dina önskemål.

Vi på Wisel tar då fram ett förslag på lösning som går i linje med dina ambitioner, och som dessutom är så klimatsmart, energisnålt och kostnadseffektivt som möjligt.

Kontakta oss för hjälp och ytterligare frågor

Behöver du hjälp med att hitta smarta lösningar för ditt hem? Eller är du mer nyfiken på våra produkter och tjänster? Kontakta oss idag för ett samtal. Vi berättar gärna mer om vilka lösningar som finns, och vi utför uppdrag i hela Göteborg.