Smart el hemma

Smart el

Behöver du hjälp med din el hemma? Vi på Wisel har lång erfarenhet inom branschen, och erbjuder smarta, kostnadseffektiva samt energisnåla lösningar. Både i hemmet och på arbetsplatsen. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en bra lösning på smart el hemma.

Hos Wisel finns allt för det smarta hemmet

Med bred kompetens samt ett stort urval av tjänster och produkter så kan vi hitta den lösning på smart el för just ditt hem. Vi agerar både som aktör i större projekt, så som husbygge och renovering, och som enskild aktör vid mindre projekt.

Vi utför nyinstallationer vid ombyggnader och olika servicearbeten på elanläggningar i hemmet. Vi hjälper även till med olika belysningsinstallationer, samt erbjuder installation av solceller. När vi utför uppdrag har vi alltid som mål att hitta den lösning som är så klimatsmart och kostnadseffektiv som möjligt.

Vi är ett nytänkande företag

En av våra ambitioner är att alltid ha koll på branschen och vilka nya, smarta produkter och tekniker som dyker upp på marknaden. Här har vi börjat arbeta med solceller.

Solceller är ett klimatsmart och kostnadseffektivt alternativ där energin kommer från solen, och du blir därmed mindre beroende av elmarknaden. Ett bra alternativ till smart el i hemmet där du både sparar pengar och gör miljön en tjänst.

Vid installation av solceller är vi med i hela processen, från start till färdigt utförande.

Kontakta oss för hjälp med smart el hemma redan idag!

Vi hjälper gärna dig med din el i hemmet så att den blir mer smart. Det är inte alltid så lätt att veta vad man behöver, och här kommer vi in som bollplank och rådgivare. Vi tar fram förslag som matchar dina önskemål och som vi sedan genomför.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta oss idag så hittar vi den bästa lösningen för just dig.