Vi utför elinstallationer i Kungälv, Stenungsund, Tjörn & Ödsmål

Elinstallation

Wisel är företaget som med glädje och stort engagemang utför olika typer av elinstallationer i Orust. Eftersom vi har en så pass lokal närvaro, kan vi enkelt och smidigt ta oss till ett stort antal orter i området. Kombinationen av en lång erfarenhet ihop med intresset för vårt arbete gör att vi på Wisel, är en trygg, pålitlig och stabil samarbetspartner i alla lägen.

Elinstallationer – Orust

Vi hittar en lösning oavsett projekt

När det kommer till kunder, så har vi utfört elinstallationer för de flesta, allt från familjer till fastighets- och byggföretag. Vi installerar el vid både nybyggnationer men även ombyggnationer och vi utför även service på elanläggningar. De privatpersoner som anlitar Wisel för elinstallationer kan använda sig av ROT-avdraget. Skulle det visa sig att du har ett riktigt stort projekt som du vill genoföra har vi möjlighet att ta hjälp från någon av våra samarbetspartners för att kunna hitta den bästa möjliga lösningen för dig som kund.

Teknik som för oss framåt med våra elinstallationer i Orust

Att ständigt hålla ögonen öppna efter kommande trender och produkter inom el-branschen är något vi på Wisel gjort sedan starten. Vi har alltid haft ambitionen att bli det företag som ligger i framkant inom el och elinstallationer. Första steget för har varit att börja med installationer av solceller som blir allt mer populärt.

Elinstallationer – Stenungsund

Oavsett elinstallationens omfattning kan vi hjälpa dig

På vår långa lista av kunder kan du finna allt från bygg- och fastighetsbolag till familjer som bor på orten. Oavsett storleken på ditt projekt så kan vi utföra elinstallationer på både ny- och ombyggnationer samt serva elanläggningar. Vi är idag två personer som arbetar på Wisel, men skulle behovet dyka upp har vi ett antal pålitliga och professionella medarbetare som vi kan ta hjälp av. Som privatperson kan du dessutom använda dig av ROT-avdraget för de elinstallationer som vi utför i ditt hem.

Ledande inom elinstallationer i Stenungsund

Vi som arbetar på Wisel har ett stort intresse av nya produkter och kommande trender inom branschen. Vi strävar också efter att vara det företaget som ligger i framkant gällande elinstallationer. Vi kan stolt berätta att vi sedan en tid tillbaka börjat arbeta med installationer av solceller.

Vill du veta mer om vårt arbete och elinstallationer så är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Elinstallationer – Tjörn

Professionella och pålitliga medarbetare

Vi på Wisel har vana av att både arbeta som enskild aktör men även som en del av stora projekt. Vi kan utföra elinstallationer för både ny- och ombyggnationer av olika storlekar samt utföra service på elanläggningar. Vår kundportfölj rymmer allt från barnfamiljer till bygg- och fastighetsbolag. Wisel består idag av två personer men om behovet uppstår har vi alltid professionella och pålitliga medarbetare som vi kan ta hjälp av.

Vi vill ta täten

Att aktivt följa utvecklingen av nya produkter och nya trender är viktigt för oss på Wisel, eftersom vi strävar efter att alltid ligga i framkant. Ett första steg att för oss som företag att ta täten i vår bransch, är vårt påbörjade arbete med installation av solceller.

Vi vill ta oss an ditt projekt av elinstallationer i Tjörn

Har du ett projekt på gång som kräver någon typ av elinstallation? Hör av dig till oss så berättar vi mer om Wisel och om det arbete som vi utför.

Elinstallationer – Ödsmål

Installation och service

Vi har genom åren utfört allt från elinstallationer vid både ny- och ombyggnationer samt servicearbeten på elanläggningar. Om du är privatperson eller från ett företag spelar ingen roll för oss, vi har hjälpt familjer, byggföretag, fastighetsbolag och andra småindustriföretag. Varje projekt är unikt och vi gör ingen skillnad på någon av våra kunder. För oss är alla lika viktiga.

Nya produkter och trender

För oss är det viktigt att alltid hålla oss uppdaterade kring nya produkter och trender och en nyhet som vi börjat arbeta med är installationer av solceller. Precis som med alla andra typer av elinstallationer så finns vi med dig hela vägen och bidrar med råd och hjälp, från början till projektets slut.

Vill du veta mer om oss på Wisel och de elinstallationer vi utför? Kontakta då oss så berättar vi mer!