Solceller, Tjörn

Solceller Tjörn

Smarta, energisnåla och kostnadseffektiva energilösningar är vad vi på Wisel är bäst på. För oss är vikten av att ligga i framkant inom nya produkter och trender stor och vi har nu börjat arbeta med att installera solceller, hos både företag och privatpersoner i Tjörn, tillsammans med andra kringliggande orter.

Du styr ditt egna projekt

Med hjälp av solceller kan du ha en elproduktion som inte bara är energisnål, utan också mycket kostnadseffektiv. Genom att installera solceller kan du påverka både miljön och din ekonomi på ett positivt sätt. Detta är några av anledningarna till att metoden blir allt mer populär, både bland företag men även bland privatpersoner. Vi har möjlighet att installera solcellerna både på småhus och större allmänna fastigheter. Dina behov och önskemål är det som styr vårt arbete.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi skapar en tydlig bild av dina förväntningar

Vi som arbetar på Wisel har lång erfarenhet och stor kunskap inom branschen. Vi finns alltid tillgängliga för att agera som bollplank till dig som funderar på eller redan bestämt dig för att installera solceller. Tillsammans går vi igenom de önskemål du har och skapar en klar och tydlig bild över vad du förväntar dig vid projektets slut.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om solceller och installationen av dessa.