Solceller, Ödsmål

Elinstallationer Ödsmål

Wisel är sprunget ur ett familjeföretag som funnits i cirka 40 år. Med bas i Ödsmål har vi en lokal närvaro och kännedom. Vi på Wisel har ett stort intresse kring nya produkter och trender som exempelvis solceller och strävar alltid efter att leverera smarta, kostnadseffektiva och energisnåla lösningar till våra kunder, privata som företag.

Installation av solceller

Att producera el med hjälp av solceller blir allt mer populärt i Sverige. Metoden är både kostnadseffektiv men även mycket miljövänlig och vi på Wisel satsar nu helhjärtat på arbete med solceller. Vi är med från start till färdigt resultat vid installation av solceller för ditt hem eller ditt företag. Installationer för större fastigheter är inte ett problem då vi kontinuerligt samarbetar med ett antal andra företag.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Stora och små produktioner

Oavsett om ditt projekt gäller dig som privatperson eller som företag kan vi på Wisel hitta en passande lösning. Vi är med dig under hela ditt projekt och kan antingen arbeta som en del i ett större bygge eller som enskild aktör. Det är dina önskemål och behov som styr vårt arbete.

Vi är ditt bollplank

Vill du veta mer om vårt arbete med solceller? Kontakta då oss så berättar vi mer!