Solceller, Göteborg

Solceller Göteborg

Sprunget ur ett familjeföretag som varit verksamt i 40 år är Wisel AB. Företagets ambition har alltid varit att ligga i framkant när det kommer till nya produkter och trender på marknaden. Som en del av denna ambition har vi nu börjat arbeta med installation av solceller i Göteborg och i andra närliggande orter.

Elproduktion med hjälp av solceller

Allt fler privatpersoner och företag väljer idag att producera el med hjälp av solceller då det är en lösning som är både klimatsmart och kostnadseffektiv. Vi utför installationer av solceller både på småhus men även större byggnader, då vi har ett flertal samarbeten som gör de större projekten möjliga.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Enkelt och energisnålt med solceller

Oss på Wisel kan du använda som bollplank innan vi sätter igång med ditt projekt. Tillsammans träffas vi och ser över dina önskemål, behov och förväntningar och hittar sedan en passande lösning. Vi är vana att arbeta både som en del av större projekt men även som enskild aktör. Vi slutar inte arbetet förrän du som kund är nöjd och vi följer våra ledord som är enkelt, energismart och professionellt.

Om du vill veta mer om solceller och om oss på Wisel så är du varmt välkommen att höra av dig till oss!