Elinstallationer, Tjörn

Elinstallationer Tjörn

Idén om att starta Wisel är sprungen ur ett familjeägt företag som varit verksamt i ungefär 40 år. Vi har sedan starten arbetat med elinstallationer hos både företag och privatpersoner i Tjörn och andra kringliggande orter. Vi har en lång erfarenhet av branschen och har ett stort engagemang för alla de projekt vi tar oss an.

Professionella och pålitliga medarbetare

Vi på Wisel har vana av att både arbeta som enskild aktör men även som en del av stora projekt. Vi kan utföra elinstallationer för både ny- och ombyggnationer av olika storlekar samt utföra service på elanläggningar. Vår kundportfölj rymmer allt från barnfamiljer till bygg- och fastighetsbolag. Wisel består idag av två personer men om behovet uppstår har vi alltid professionella och pålitliga medarbetare som vi kan ta hjälp av.

Vi vill ta täten

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Att aktivt följa utvecklingen av nya produkter och nya trender är viktigt för oss på Wisel, eftersom vi strävar efter att alltid ligga i framkant. Ett första steg att för oss som företag att ta täten i vår bransch, är vårt påbörjade arbete med installation av solceller.

Vi vill ta oss an ditt projekt av elinstallationer i Tjörn

Har du ett projekt på gång som kräver någon typ av elinstallation? Hör av dig till oss så berättar vi mer om Wisel och om det arbete som vi utför.