Elinstallationer, Stenungsund

Elinstallationer Stenungsund

Vi på Wisel har inte bara lång erfarenhet och stor kunskap kring elinstallationer i bland andra Stenungsund. Skillnaden med oss är att vi tar oss an alla projekt med största möjliga engagemang. Vi ser till att finnas där för dig som kund, från första idéerna som uppstår till det slutliga resultatet.

Oavsett elinstallationens omfattning kan vi hjälpa dig

På vår långa lista av kunder kan du finna allt från bygg- och fastighetsbolag till familjer som bor på orten. Oavsett storleken på ditt projekt så kan vi utföra elinstallationer på både ny- och ombyggnationer samt serva elanläggningar. Vi är idag två personer som arbetar på Wisel, men skulle behovet dyka upp har vi ett antal pålitliga och professionella medarbetare som vi kan ta hjälp av. Som privatperson kan du dessutom använda dig av ROT-avdraget för de elinstallationer som vi utför i ditt hem.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ledande inom elinstallationer i Stenungsund

Vi som arbetar på Wisel har ett stort intresse av nya produkter och kommande trender inom branschen. Vi strävar också efter att vara det företaget som ligger i framkant gällande elinstallationer. Vi kan stolt berätta att vi sedan en tid tillbaka börjat arbeta med installationer av solceller.

Vill du veta mer om vårt arbete och elinstallationer så är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.