Elinstallationer, Orust

Elinstallationer Orust

Wisel är företaget som med glädje och stort engagemang utför olika typer av elinstallationer i Orust. Eftersom vi har en så pass lokal närvaro, kan vi enkelt och smidigt ta oss till ett stort antal orter i området. Kombinationen av en lång erfarenhet ihop med intresset för vårt arbete gör att vi på Wisel, är en trygg, pålitlig och stabil samarbetspartner i alla lägen.

Vi hittar en lösning oavsett projekt

När det kommer till kunder, så har vi utfört elinstallationer för de flesta, allt från familjer till fastighets- och byggföretag. Vi installerar el vid både nybyggnationer men även ombyggnationer och vi utför även service på elanläggningar. De privatpersoner som anlitar Wisel för elinstallationer kan använda sig av ROT-avdraget. Skulle det visa sig att du har ett riktigt stort projekt som du vill genoföra har vi möjlighet att ta hjälp från någon av våra samarbetspartners för att kunna hitta den bästa möjliga lösningen för dig som kund.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Teknik som för oss framåt med våra elinstallationer i Orust

Att ständigt hålla ögonen öppna efter kommande trender och produkter inom el-branschen är något vi på Wisel gjort sedan starten. Vi har alltid haft ambitionen att bli det företag som ligger i framkant inom el och elinstallationer. Första steget för har varit att börja med installationer av solceller som blir allt mer populärt.

Välkommen till Wisel.