Elinstallationer, Ödsmål

Elinstallationer Ödsmål

Vi på Wisel ser oss själva som en pålitlig samarbetspartner med lång erfarenhet av olika typer av elinstallationer. Vi utgår idag från Ödsmål vilket gör att vi har en stor lokal närvaro och kännedom. Vi har etablerat bra samarbeten med flera olika företag vilket ökar spannet på de olika uppdragen vi kan ta oss an, stora som små.

Installation och service

Vi har genom åren utfört allt från elinstallationer vid både ny- och ombyggnationer samt servicearbeten på elanläggningar. Om du är privatperson eller från ett företag spelar ingen roll för oss, vi har hjälpt familjer, byggföretag, fastighetsbolag och andra småindustriföretag. Varje projekt är unikt och vi gör ingen skillnad på någon av våra kunder. För oss är alla lika viktiga.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nya produkter och trender

För oss är det viktigt att alltid hålla oss uppdaterade kring nya produkter och trender och en nyhet som vi börjat arbeta med är installationer av solceller. Precis som med alla andra typer av elinstallationer så finns vi med dig hela vägen och bidrar med råd och hjälp, från början till projektets slut.

Vill du veta mer om oss på Wisel och de elinstallationer vi utför? Kontakta då oss så berättar vi mer!