Elektriker, Tjörn

Elektriker Tjörn

När du ska anlita en elektriker är det viktigt att du kan känna dig trygg med dennes kunskap och kompetens, oavsett vilken typ av projekt det gäller. Wisel är ett företag som är verksamma i området kring Tjörn. Vi har en stor lokal närvaro samt kännedom vilket gör att vi kan komma ut till våra kunder snabbt och smidigt.

Våra elektriker är ditt bollplank

Våra kunder är både privatpersoner och företag och vi är vana att arbeta både på egen hand och även som en del av större, långsiktiga projekt. Några vanliga tjänster som vi utför är:

  • Elinstallationer och elservice
  • Pumpautomatik
  • Styr- och regler Fastighetsautomatik
  • Belysningsstyrningar
  • Installation av solceller
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För elinstallationer hos privatpersoner kan ROT-avdraget användas. Om ett projekt kräver flera elektriker, har vi på Wisel ett flertal kvalificerade medarbetare till vår hjälp. Innan vi sätter igång med vårt arbete agerar vi gärna bollplank, och kan då tillsammans komma fram till vad vi behöver leverera för ett så bra resultat som möjligt.

Behöver du eller ditt företag en elektriker i Tjörn?

Letar du efter en erfaren och kompetent elektriker? Hör av dig till oss så ser vi till att hitta den lösning som passar allra bäst för just dig eller ditt företag.