Elektriker, Ödsmål

Elektriker Ödsmål

Oavsett vilken typ av el-projekt du har på gång behöver du en kunnig elektriker som förstår vad just du har för behov. Wisel är ett företag som idag består av två elektriker verksamma i Ödsmål. Vi har sedan starten utfört ett stort antal arbeten, allt från vanliga elinstallationer till installationer av vår senaste nyhet, solceller. Vad du än har för projekt till oss, genomför vi det med stor glädje och engagemang.

Använd dig av ROT-avdraget

Variationen när det kommer till våra kunder är stor. Vi är vana att arbeta med alla möjliga konstellationer, både som en del av stora företagsprojekt men även som ensam aktör för exempelvis privatpersoner. Skulle ett behov uppstå, har vi på Wisel möjlighet att ta hjälp att ett flertal duktiga elektriker för att kunna genomföra de projekt som kräver fler medarbetare. Några exempel på de tjänster som vi utför är:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Elinstallationer och elservice
  • Pumpautomatik
  • Styr- och regler Fastighetsautomatik
  • Belysningsstyrningar
  • Installation av solceller

Du som är privatperson kan använda dig av ROT-avdraget vid olika typer av elinstallationer.

Berätta om ditt projekt för oss

Vill du veta mer om oss elektriker på Wisel? Kontakta oss och berätta om ditt kommande projekt så hittar vi tillsammans en enkel, energismart och professionell lösning.